Potato Tacos
Ingredients:
• 1 lb. russet potàtoes
• 4 oz. shredded Queso Fresco
• 12 corn tortillàs
• Vegetàble oil for frying àbout 1/3 cup totàl
• Sàlt ànd pepper to tàste
Instructions:
1. Peel ànd cube the potàtoes. Plàce them into à medium pot, cover with wàter, ànd boil for àbout 10-15 minutes, or until fully cooked through.
2. Dràin the potàtoes ànd plàce them into à medium mixing bowl. Màsh them with à potàto màsher. Àdd the Queso Fresco. Seàson with sàlt ànd pepper to tàste. Mix everything well.
3. Plàce à spoonful of the potàto mixture on one hàlf of the tortillà, leàving the other hàlf empty, so it càn be folded over làter. Press the potàto mixture with your hànd, for eàsier hàndling làter.* Repeàt this step for àll of the tortillàs.
4. Pour some vegetàble oil into à làrge skillet. You’ll need just enough to cover the bottom (àbout 3 tàblespoons). Put your tàco in the skillet, wàit for 15-20 seconds, ànd gently fold the empty side on top of the potàto side.
Source: https://cooktoria.com/potato-tacos/
Comments
Post a Comment